Trylleformel til geek-hjertet

Geekene er avslørt, og oppskriften er til salgs.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Geeker er noen merkelige vesen å legge beslag på. De tykke brilleglassene deres får alle de korte miniskjørtene dine til å ligne på gardiner, noe som gjør forføringen veldig vanskelig. For ikke å snakke om samtalen, som de aller fleste geeker foretrekker å ta via MSN.

LES OGSÅ:

En nerd er i det hele tatt en hard nøtt å knekke, og boka A Girls Guide to Dating a Geek skal visstnok være den perfekte nøtteknekker.

Bak kulissene.

Som tittelen avslører så skal boka hjelpe deg å lære nerden bedre å kjenne. Noe som hittil ikke har vært lett, da de sjelden sier så mye som et eneste ord. Etter å ha lest denne boka vil du skjønne at en nerd ikke er stum, men at de bare er veldig smarte.

De tenker i koder. Det som gjør at mange nerder foretrekker datamaskinen foran kvinnfolkene, er at maskinen i det minste lar seg avkode. Det gjør ikke kvinnfolkene, ifølge dem selv. Noe som skaper hodebry for menn som er vant til å løse lange ligninger.

De synes for eksempel det er et stort minus at en kvinne ikke kan forsvinne ved hjelp av CTRL+ALT+DELETE.

Nerdromantikk.

Og har du prøvd deg på en date med en geek før, og stusset over skjermspareren han absolutt skulle ha i bakgrunnen da dere spiste, vil du nå skjønne at en skjermsparer for ham er mye mer romantisk enn et stearinlys.

I det hele tatt. A Girls Guide to Dating a Geek lover å avmystifisere geeken og gjøre ham mer forståelig.

Prisen for hemmeligheten er ca 14 doller og du får den hos Thinkgeek. (Har geekene der borte skrevet den selv?)

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!