Denne rullen blir snart kanskje et sjeldent syn i USA.  Foto: colourbox.com
Denne rullen blir snart kanskje et sjeldent syn i USA. Foto: colourbox.comVis mer

Toalettpapir som kan vaskes

I kampen mot den globale oppvarmingen har et selskap nå lansert toalettpapir som kan rengjøres i maskinen.

Times har laget en liste over 10 ulike ideer som skal være snille mot miljøet. På førsteplass ligger toalettpapiret som kan brukes om og om igjen.

LES OGSÅ:

Den myke løsningen er i første omgang rettet mot amerikanerne. De bruker nemlig et mye mykere, og også mer miljøødeleggende, toalettpapir enn europeerne, ettersom det ikke er laget av resirkulert materiale.

Les også: - Ett tørk er nok

Les også: Tøm tanken med glede

Skaden luksuspapiret påfører miljøet, er faktisk så ødeleggende at det kan sammenlignes med å kjøre en Hummer.

Greenpeace har anslått at hvis hver amerikanske familie byttet ut det myke papiret med resirkulert materiale, bare en gang, kunne det ha spart skogen for 400.000 trær.

Wallypop er det nye, fargerike toalettpapiret som skal få amerikanene til å tenke miljø. Det kan nemlig vaskes i maskinen.  Foto: wallypop.net
Wallypop er det nye, fargerike toalettpapiret som skal få amerikanene til å tenke miljø. Det kan nemlig vaskes i maskinen. Foto: wallypop.net Vis mer

Men ettersom amerikanerne nekter å tørke seg med hardere toalettpapir, har selskapet Wallypop nå laget et veldig mykt alternativ.

Du kan velge mellom den luksuriøse utgaven mykt flanell, eller fleece-utgaven, og de kan rengjøres i vaskemaskinen etterpå.

Les også: Domarerittet er over

De kommer også med en spesialkonstruert avfallspose som skal være helt lukttett, og som du kan kaste papiret i når du er ”ferdig”.

Når posen er full, er det meningen at du skal kaste hele avfallsposen rett i maskinen, og at du dermed skal slippe å ha altfor mye nærkontakt med det brukte toalettpapiret.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kilde: time.com