Foto: Jada, bildet er manipulert...
Foto: Jada, bildet er manipulert...Vis mer

Til Ari Behn og Erlend Loe

Trenger dere å få ut litt damp? Vi anbefaler The Punch Head.

Finanskrise, nedbemanning, eller offentlig krangling med kollegaer? Uansett grunn, innestengt aggresjon er definitivt ikke bra for helsa - enten du nå heter Erlend Loe eller Ari Behn.

LES OGSÅ:

Vi anbefaler i stedet de to silkerampene kamphanene en runde med The Punch Head. Den skal nemlig gjøre underverker for stressnivået ditt.

Hvordan?

Punch Head er et lite gummihode som kobles til PCen via USB-inngangen, kombinert med et bittelite program som gir deg lyd og bilde fra PCen.

I praksis fungerer det ved at du legger gummihodet ved siden av PCen, og så begynner å hamre løs. For hvert slag vil selvsagt ansiktet jamre seg, og jo hardere du slår - jo værre skal klynkene bli.

Men det blir bedre

Gullkornet er selvsagt at du også skal kunne laste opp et bilde av din favoritt-uvenn, jada - dere vet selv hvem det er, og se hvordan vedkommende ynker seg mens du slår deg løs.

Du får en videosnutt av hvordan det fungerer med Osama og Bush i dette videoklippet, så er du i rett humør er det bare å skru opp lyden.

Punch Head kan kjøpes hos vår favorittnettbutikk Play.com for 40 Euro. Det høres kanskje dyrt ut, men etter å ha hamret løs i en time eller to tror vi at det vil være verdt det.

Artikkelen fortsetter under annonsen