The Hangover gir deg skikkelig bakrus

En slags kapitalistisk bakrus, vel å merke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

For noen år siden bestemte motebransjen seg for at du selv ikke var smart nok til å ødelegge buksa di, så istedenfor at du tråklet deg gjennom piggtrådgjerder, spikerhauger og stiftemaskiner for å få den rette looken, ødela de buksene på fabrikken.

LES OGSÅ:

Selv en plastpose over hodet med Rimi-logo på kan bli mote med den tankegangen.

Det kan også istykkerskutte gensere.

Helt på kanten.

Attus Apparal har tatt konsekvensen av motebransjens ødeleggende innflytelse, og trukket den ut i det ekstreme.

The Hangover er en polo-genser som har er skutt med en hagle og to Magnum-pistoler (357 og 45, hvis du må vite det) før de ble lagt ut for salg på Attus' hjemmesider.

Alkohol og våpen.

Selve seansen der genserne ble gjennomhullet som om de hadde tatt del i et gjengoppgjør i tvilsomme bydeler i Los Angeles er en pussig affære bestående av våpen, alkohol og mannekengdukker.

Hunter S. Thompson ville elsket det, og du kan se videoen nederst i saken.

Genserne kommer i fire størrelser - small, medium, large og extra large - og koster rundt 600 kroner stykket. Det er billig for å kunne late som du er han ene fra B-gjengen som slapp unna.

Begrenset opplag.

Du må derimot være kjapp på avtrekkeren (unnskyld) hvis du ønsker å få tak i et eksemplar. Det er bare laget totalt fire stykker, én i hver størrelse.

Medium er hakket mer gjennomhullet enn de andre, så hvis du er yrkesmilitær eller kanskje dørvakt er det den du skal gå for.

Kilde: Notcot