Taser Shockwave er helt kanon

Med unntak av hvis du blir truffet av den.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det finnes elektrosjokk som er bra for deg (snakk med en psykiater, han fikser det for deg), og så finnes det elektrosjokk som ikke er fullt så bra for deg.

LES OGSÅ:

Taser har i en årrekke vært en av de fremste eksponentene for det siste, men nå har de tydeligvis bestemt seg for at de små el-sjokk-pistolene de har laget for politi og andre hardhendte er litt for veike.

Sjokkbehandling.

Møt Taser Shockwave. Det vil si, hold deg noen meter unna, for dette kommer til å gjøre vondt.

Våpenmonsteret er i utgangspunktet ment for militære sjekkpunkter, og det gjør selv elendige skyttere til treffsikre skytterkonger - simpelthen fordi denne muren av elektrosjokk er så massiv at det nesten er umulig å bomme.

Linedans.

Hver enhet du ser på bildet over fyrer av seks Taser-patroner, som består av en lang line og en nål-aktig festemekanisme som suger seg fast til målet som en flått på Sørlandet. Idet den treffer får offeret så mye strøm gjennom seg at han (eller, mer utenkelig, hun) blir fullstendig paralysert.

Taser-veggen kan sende ut en 20-graders bue med slike patroner, så noe er du nesten nødt til å treffe - selv om det kan bli en hittil god kollega.

Det som gjør Shockwave ekstra fleksibel er at den kan seriekobles med en uendelig rekke Taser-enheter. Dermed kan en sette opp alle slags våpenmønster, som for eksempel en lang, horisontal rekke som i prinsippet kan dekke hele kontrollposten.

Begrenset.

Vi er klar over at noen nå ser sitt snitt til å sette opp en rekke langs gjerdet rundt plenen for å beskytte den mot duer eller drittungene fra nabohuset, men vi tror norske myndigheter kanskje vil ha et ord med i laget først.

Svakheten er rekkevidden. Med en trefflengde på maksimalt sju og en halv meter ligger du uansett veldig dårlig an hvis personen du absolutt ikke ønsker å møte er ladet med et par-tre automatvåpen og en granatrekke som ville skremt livet av selveste Rocky Balboa.

Shockwave slippes på markedet neste år, men ikke forvent å finne et eksemplar hos Clas Ohlson eller Smart Club med det første.

Sjekk video av Shockwave i aksjon her!

Kilde: Gizmodo

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!