Tape for tapere

Tape for tapere

Hvis du vil være sikker på at posten aldri kommer fram.

Publisert

Du vet den hyggelige praten du forsøkte å innlede med den pene sikkerhetsvakten, men som endte med stygge blikk, enda styggere gummihansker, og til slutt beskjed om å aldri vise deg igjen på denne flyplassen igjen?

Vel, nå kan du fornærme enda flere personer.

Kul(er).

POP TAPE bullet er navnet på pakketapen som garantert vil skape furore både i tollen (hvis du sender til utlandet) og hos Politiets sikkerhetstjeneste (hvis den sendes innenlands).

Tapen er dekorert med en rad nydelige geværkuler, heklet sammen i et patronhylster.

Julepakken din vil se ut som om den ble pakket inn av Bin Laden selv, og aldri nå fram til bestemor i Bodø. Tatt i betraktning at presangen din var svært upassende og svært lite oppfinnsom, vinner begge parter.

Du kan vise kvittering til bestemor og si at "joda, se da, jeg har sendt den", mens bestemor slipper å måtte takke stivt for en pakke Twist, ti liter vindusspylevæske og et par kartonger motorolje, alt plukket opp på nærmeste bensinstasjon i siste liten.

Den kule kuletapen (beklager) koster bare 30 kroner for en pakke, og vil imponere alle vi kjenner.

Kilde: Geekologie

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer