Ta den ring ...

... og la den telle søketreffene dine!

Forfengeligheten kjenner ingen grenser. Det er derfor du akkurat googla navnet ditt for fjerde gang denne uka, for å se om ikke en eller annen ukrainsk eller polsk blogger har plukket opp at du sto rett bak Pia Haraldsen på en fest nylig.

LES OGSÅ:

Men hvor forfengelig er du hvis du går rundt med en ring som viser nøyaktig hvor mange ganger et google-søk treffer deg på nettet?

Ringside.

Ganske forfengelig, vil vi tro. Kanskje er til og med sykelig.

Den såkalte VanityRing er et prosjekt utviklet av tyskeren Markus Kison, og er like mye kunst som teknologi.

Ringen har en trådløs nettforbindelse, og kommer med et enkelt stykke programvare. Skriv inn navnet ditt, og sakte, men sikkert overføres det totale antall hits fra Google til det lille displayet.

Fantastisk.

Søketips.

Hvis du skulle være så uheldig å få usle 10 eller 20 treff, vil ingen arrestere deg hvis du simpelthen erstatter navnet ditt med søkeordet "sex". Ettersom det ordet genererer flere treff enn det finnes stjerner i universet, er det mulig ring-displayet blir for lite. Hvem bryr seg - det gjør deg bare enda mer populær.

Enn så lenge eksisterer ringen bare hjemme hos Kison, men trøst deg med at han jakter på investorer som kan masseproduserer oppfinnelsen.

Les mer om prosjektet hans her, og glem ikke å sjekk ut videoen under!

Kilde: Geekologie