Sword Angel Guitar er himmelsk

Men har de guddommelige virkelig så dårlig smak?

Etter at 80-tallet var ferdig hadde heavy metal-sjangeren vært gjennom en harryfisering som ikke engang tretti pensjonister med norsk flagg og DDE på kassett på vei til Strømstad kan konkurrere med.

LES OGSÅ:

Da tenker vi ikke først og fremst på puddelfrisyrene, men på gitarene.

Sverdengel.

Denne gitaren, derimot, bringer tilbake vonde minnene. Den har fått det lyriske navnet Sword Angel Guitar, simpelthen fordi den er formet som både et sverd og en engel. En fallen engel, vil vi tro, som drakk mye sprit og som hadde med seg damer på hotellrommet etter konserten.

Gitaren er spesiallaget for gitaristen i det japanske bandet Alfee, Takamizawa Toshihiko, men han har tydeligvis gått lei ettersom den nå er til salgs på eBay for 27 000 kroner.

Customized.

Den usedvanlige, håndlagde englesverd-miksturen er satt sammen av gitar- og bassprodusenten ESPs Custom Shop, og er følgelig helt unik.

Med en matchvekt på usle 2.7 kilo vil den kunne løftes over hodet av selv de mest skinnmagre heavyrockerne, og selgeren på eBay lover da også at den er laget for "a real live rock star".

Studiomusikere og hobbygitarister trenger ikke by, med andre ord.

Ikke leketøy!

I annonsen, som inneholder flere utropstegn enn en tekstmelding fra Lillian (14) til Kine (14), understrekes det også flere ganger at dette ikke er et leketøy. Det er tvertimot et profesjonelt instrument som låter fantastisk, både når det er plugget til forsterker, og når det brukes akustisk.

Ny pris skal ligge på rundt 72 000 kroner, så her har noen sjansen til å gjøre et kupp, eventuelt bli grundig lurt, alt etter hvilke smaksløker du har.

Du finner forøvrig et fantastisk englegitar-galleri her. Ta på deg solbriller, det er sterke saker.

Kilde: Gizmodo