Sukkersøt klokke

Sukkersøt klokke

Den som venter på noe godt.

Publisert

Synes du tiden på jobb går for fort? Da kan det være du bør dedikere mer tid på å stirre på klokka, det er jo som kjent en aktivitet som får tiden til å gå tregere.

Problemet med de fleste klokker er likevel at de er nokså forutsigbare. Det er den samme runddansen 24 timer i døgnet. Men nå har vi funnet fram en klokke som vil gi det å vente på noe godt en helt ny betydning.

Med sjokoklokka på pulten vil du alltid ha noe å se fram til. Dette er nemlig en klokke som vil få munnen din til å renne over hver gang klokka slår fem på.

Den knallrosa klokka ser egentlig ganske søt ut i seg selv. Og en kan vel trygt slå fast at skinnet ikke bedrar, da den har plass til hele 30 sjokoladekapsler.

Sjokogjøk.

Du husker kanskje gjøken som stakk hodet fram i bestemors stue. Denne klokka fungerer på samme måte, men i stedet for fugl, vil det altså sprette fram en sjokolade.

Fyll opp dispenseren med favorittbitene og plasser klokka strategisk foran deg på jobb. Hver gang klokka slår hel, vil en sjokoladebit sprette ut. Perfekt for den som sliter med lavt blodsukker og som trenger et lite kick nå og da, men som glemmer å spise av godteposen.

Nødknapp.

Er du en innbarket Willy Wonka som ikke klarer å vente en hel time mellom sukkerslagene, er klokka også utstyrt med en jukseknapp.

Sukkerklokka koster ca kr 200.

Kilde: firebox

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer