Strøm gjør vorspielet elektrisk!

Vi i dingz gjør dette for din skyld. Husk det.

I vårt verdensbilde finnes det bare to mennesketyper: De som tåler smerte, og de som får speiderknær bare vi nevner ordet strøm.

LES OGSÅ:

Selv hører vi definitivt til i den siste kategorien.

Dessverre for oss har det vist seg at slike svakhetstegn kjapt fører til utstrakt bruk av buksevann i dingz-redaksjonens torturkammer dunkle testlokaler- så her var det bare å krype til korset og bli med.

Det angret vi ikke på, for som du ser i videoen {{video}} var det stort sett de andre deltagerne som fikk svi :-)

Renslig moro i utrygge omgivelser.

Vi har tidligere svidd syltelabbene på Lightning Reaction, og denne gangen var det Sjokk-race og Sjokk-rulett som sto for tur.

Den største forskjellen på de to er at Sjokk-race gir de med en dose teknikk og støe hender en viss sjanse til å slippe unna støt-karamellen, mens sjokk-ruletten kun går på flaks.

Og vår favoritt er...

Som du ser av {{video}}-en passer Ruletten bra som partyleke for inntil fire personer.

Vi gir den imidlertid trekk for at den ikke er kraftig nok. For selv om ventetiden er nervepirrende, så er ikke frykten for å bli grillet stor nok til å få fram svetteperlene på gjestenes panner, og da er jo litt av vitsen borte.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Testgjengens soleklare favoritt er derfor Sjokk-race. Hovedsaklig på grunn av vanskelighetsgraden, men ikke minst fordi selve styrken på støtet lugget såpass at du virkelig konsentrerte deg for å unngå støtet.

Det skal jo, tross alt, gjøre litt vondt å være på topp.

Sjokk-race koster 249, mens Sjokk-rulett koster 99 kroner, og du finner begge hos Drikkeleker.no.

Klikk på {{video}}-knappen for å se smerten i øynene på testdeltagerne!