Støtende leker

Fem dingser du ikke bør leke med.

Nettstedet techeblog har samlet en håndfull dingser du bør holde fingrene unna med mindre smerte er din greie.

LES OGSÅ:

Smertefull løgndetektor

Dersom du har svin på skogen anbefales det ikke å legge hånda på denne løgndetektoren.

Du begynner med å svare på et par enkle spørsmål, som navn og alder, slik at detektoren vet hvordan du reagerer når du svarer ærlig. Når så din bedre halvdel plutselig bombarderer deg med spørsmål om hvor du befant deg i går, vil du få et par saftige støt dersom du forsøker å vri deg unna.

Løgndetektoren selges hos drikkeleker.no og har en prislapp på 230 kroner.

Støtende leker

The Painstation 2

Ville du spilt et spill som het Painstation? I videoen under kan du se to gutter spille et spill hvor den som taper får et støt i hånda.

Det ser ikke spesielt behagelig ut...

Her kan du lese om flere vanvittige spilldingser!

Sjokkerende kniv

The Shock Knife er umulig å skjære seg på, men den er derimot i stand til å gi deg støt dersom du er uforsiktig. Når den er aktivert vil den blinke og glitre i blått.

Kniven har fire ulike nivåer: LOW", "MED", "HI", and "X". Vi tipper ingen har lyst til å oppleve X.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Tyverisikker koffert

Dersom noen forsøker å stikke av med denne kofferten vil de angre bittert. Ved å trykke på en fjernkontroll kan du aktivere en høylytt alarm, eller du kan velge å gi kjeltringen et smertefullt støt han neppe vil glemme med det første.

Kofferten er spesielt designet for transport av penger, viktige dokumenter og andre ting du ikke vil at uvedkommende skal få tak i.

Støtende leker

Lightning Reaction

Vi må selvfølgelig også nevne Lightning Reaction som selges hos norske gadgets. Redaksjonen hadde en runde med støtleken tidligere i år, noe du kan lese mer om her.

Støtende leker

Kilde: techeblog