Stikker ikke - men skummel likevel

Denne robot-skorpionen gjør egentlig ingenting, men mye likevel - hvis du forstår.

Problemet med mareritt er at de oppleves som fullstendig logiske og meningsfulle, selv om dyr blir mennesker, bilder på veggen blir fjernsynssendinger fra underverden, og klassekamerater fra ungdomsskolen plutselig snakker til deg som om dere har kjent hverandre kontinuerlig siden den gang da.

LES OGSÅ:

Denne robot-skorpionen trigger alle de samme ubehagelige marerittene.

Men hva gjør den?

Jumping Spider Robot er totalt meningsløs, har ingen egentlig funksjon, og skremmer bare vettet av ellers sindige folk som innbiller seg at dette, det har de drømt altfor mange ganger før.

De seks robotføttene kan styres individuelt via fjernkontroll, og halen består en av like fjernkontrollert flammekaster. Som videoen nedenfor viser ser det ut som om oppfinnerne hos Race Greathouselabs har funnet ut hvordan de skal skremme alle femåringene i nabolaget til å drømme om skorpioner til de er ferdig med den psykologiske behandlingen i 30-års alderen, men skorporoboten beveger seg ikke så mye framover.

Hvalross.

En airbag på undersiden sørger derimot for at roboten beveger seg oppover og nedover idet føttene rører på seg, slik at den ser litt ut som en sliten hvalross som forsøker å komme seg på land. Det gjør det bare mer skummelt.

Du kommer til å bli litt nervøs likevel - ikke minst fordi du ikke aner om bensintilførselen til flammekasteren er sikrer godt nok ...

Kilde: Hacket Gadgets