Spy-maskinen v2.0

En enkel og billig løsning på et ekkelt utelivsproblem.

Alle som går mye på byen vet hvor jævlig det blir seende ut på toalettene i løpet av kvelden. Men en ting er at vi er noen griser, en annen ting er de som må kaste opp.

LES OGSÅ:

Normalt kan vi dele inn de som kaster opp i to grupper:

  • De som har blitt matforgiftet, og ikke minst

  • nybegynnerne som ikke skjønner hvor mye alkohol de tåler før det renner over.

Ulemper med v1.0.

Når alt som kan gå galt har gått galt, har du selvsagt bare ett valg: Å komme deg på toalettet så fort som mulig. Men som du kanskje har erfart; det er ikke alltid det går helt etter planen.

En ting er at toalettavlukket kjapt kan bli opptatt i langt tid, et annet problem er alle som bommer når de prøver å prate i Porsgrunds porselens store telefonrør, og et tredje er alle som fyller opp urinalet fordi det ikke er noe ledig avlukke.

Heldigvis har tysk ingeniørkunst tatt «one giant leap for mankind» og ser ut til å ha kommet svært langt i løse problemet.

v2.0

Bildet ovenfor er tatt på en tysk restaurant i Köln, og viser et (lav)teknologisk gjennombrudd til hjelp for folk som har vært så uheldige å bli syke på byen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Vi liker spesielt den dype kummen, som ikke bare har plass til mye, den vil heller aldri gå tett. Kjennerne vil også sette pris på de to håndtakene som både gjør det enkelt å sikte seg inn, samt å holde balansen mens du holder på.

Kort fortalt: Tysk ingienørkunst på sitt ypperste.

Takk til O. Solheim for tips & Egil Ording for bilde.