Spillgalskap tatt til nye høyder

Det finnes entusiaster - og så finnes det entusiaster.

Du vet hvordan det er når du har kjøpt deg ny bil, kanskje en splitter ny Mazda, og du føler deg like bra som Røkke etter et aksjeraid på børsen. Så kommer det en smartrompe kjørende forbi deg i en splitter ny Ferrari eller Porsche, og plutselig er ikke godfølelsen like god lenger.

LES OGSÅ:

Mega.

Slik vil du kanskje føle deg etter å ha sett oppsettet over, som har tatt Xbox 360-spillopplevelsen til nye høyder.

Det har blant annet tre høyoppløselige Samsung LCD-skjermer, sannsynligvis fra fjorårets R7-serie, og det offisielle, trådløse Microsoft racing-rattet som står midt i bildet.

Forza Xbox 360!

Det eneste(?) spillet som foreløpig kan spilles over flere skjermer er Forza, og oppfølgeren, Forza 2, som er rett rundt hjørnet.

For at dette skal være mulig behøver du blant annet tre Xbox 360er og tre kopier av spillet, så ikke sett i gang med dette prosjektet før du har avklart din økonomiske situasjon og morgendagens eventuelle rentehopp.

Det skal dog være mulig å parallell-koble inntil fire 360er, så hvis du vil prøve å jekke ned vedkommende som har skrudd sammen denne pakken kan det være en fin innfallsvinkel.

Ikke billig.

Bildet over avslører også et surroundanlegg i 5.1-format, men det avslører pussig nok ingen kone eller kjæreste som står i bakgrunnen med en snakkeboble som sier noe slikt som «har du fullstendig gått fra forstanden?!» og deretter «nå er det nok, jeg flytter ut».

Total pris er anslått til rundt 5500 dollar, eller drøye 33 000 kroner, av en Gizmodo-leser, som noen nok vil mene er like velanvendte penger som å sette 33 000 kroner på at Norge får venstrekjøring i løpet av 2008.

Men hva vet vel de.

Kilde: Gizmodo