Slankestress

Infrarøde stråler og en sauna. Sammen skal de visst nok fjerne kiloene dine raskere enn en plastisk kirurg i pengetrøbbel.

Healthmate vil, som navnet tilsier, være din venn. Og i 2006 er det en enkel sak å bli folks bestevenn hvis du lover dem at den permanente badeballen rundt magen reduseres til en golfball uten at du behøver gjøre en eneste ting.

LES OGSÅ:

Med denne infrarøde saunaen er det nemlig det som angivelig skjer.

Ser rødt.

Infrarøde stråler er, som du kanskje, eller kanskje ikke, husker fra fysikkpensumet på ungdomsskolen, den delen av lysspekteret som avgir varme. Så hvis du setter deg inn i saunaen vil kroppen din bombarderes av snille stråler som bare vil deg vel.

Firmaet bak denne mulige nobelpriskandidaten hevder sågar at tretti minutter i saunaen kan forbrenne så mye som tusen kalorier. Det vil i så fall gjøre underverker for burger-industrien, som nå kan kaste alle hemninger og kanskje starte infrarøde restauranter?

Fakta eller fiksjon?

Healthmate påstår også at saunaen øker blodsirkulasjonen, og at den tar knekken på diverse giftstoffer og andre uhumskheter i kroppen. Nøyaktig hvilke giftstoffer de mener er de merkelig tause om, men påstanden er at mens en vanlig badstu bare fjerner tre prosent av dem, vil den infrarøde saunaen fjerne opptil 20 prosent av kroppens fremste fiender.

"Dem" er altså likevel det samme som "C", som du forhåpentligvis også husker fra barneskolematematikken — og dermed har vi et regnestykke foran oss som ikke helt går opp.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Hvis du kjøper konseptet er prisen for singleversjonen er rundt 23 000 kroner, mens et spleiselag bestående av fem personer må ut med over 50 000 kroner.

Kilde: Gizmodo