Skyggeboksing

Mazu Kan er billig moro for en generasjon som har lært at en egentlig ikke bør slåss.

Hvis du er som oss, og det vet vi at du er, så vet du at den eneste måten å hevne et forsmedelig nederlag i Yatzy på er en kamp på bare nevene.

LES OGSÅ:

Men du vet også at kamper på nevene er litt slitsomme, at folk faktisk kan få vondt, og at dårlige tapere kan finne på å ringe politiet og sutre over at de ble slått ned uten noen som helst grunn!.

Luftig kamp.

Mazu Kan er et to-person-spill som passer like godt for pasifister som for karrierejegere i marinen. Det er trådløst, og består av to sett med sender og håndkontrollere. Dermed kan du stille deg opp på kjøkkenet, mens kameraten din befinner seg i på soverommet i andreetasje.

Sleng ut et slag, og hvis ikke kameraten din har oppe guarden vil han bli utsatt for et nesten-dødelig støt fra mottakeren som er festet rundt brystet, som setter ham ut av spill i flere dager. Det er i det minste slik det ville fungert hvis vi hadde fått viljen vår.

Motstanderen i dette spillet blir bare rammet av vibrering. Det betyr at den har høy familieverdi, men kanskje litt mindre verdi for kamerater på vorspiel.

Settet koster rundt 350 kroner uten frakt og moms, kan bestilles hos ThinkGeek.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kilde: Gizmodo