Sjokkrosa taste-trim

Blondiner har visstnok mer moro, også foran PCen.

Her kunne vi begynt med en blondinevits, men ettersom nivået på de fleste av dem er en grov fornærmelse mot selv humoristene til Rorbua-gjengen skal vi la være.

LES OGSÅ:

Men, seriøst: Hvorfor heller blondinene vann på PCen? For å surfe på Internett. Da trenger de blondetastaturet.

Pinkish hue.

I tråd med fordommene til folk flest er det rosa. Veldig rosa.

Humoren ligger dog i at 64 av de 103 tastene er humorisert med ymse forkortelser og klassisk blondineoppførsel, slik at blondiner - igjen i tråd med tradisjonelle fordommer - lettere finner fram i tastejungelen.

Mellomromstasten er for eksempel merket med "The Big One" og "I need my Space key", så kan en alltids spørre seg hvorfor "The Big One" skulle være en mer presis forklaring for en blondine enn "Space".

Ubrukelig?

Flere av tastene har dessuten fått betegnelsen "Useless key" i en eller annen form, for eksempel "Alt" og "Tab", mens enter-tasten her heter "Yes! I want it!". Ettersom vi får betalt for kvalifisert gjetting, antar vi at sistnevnte er en henspeiling på shopping.

Du kan se en demo av tastaturet her, men vi advarer mot sterke scener: Noen av de blonde tastene er så lite morsomme at noen vil foretrekke å stirre på et åpent sår framfor dette tastaturet.

Artikkelen fortsetter under annonsen

"Keyboard for Blondes" koster 50 dollar (rundt 340 kroner), og USB-tastaturet er kompatibelt med Mac, Windows og Linux. Linux?!

Ser ut som de sparte den morsomste vitsen til slutt.