Sjokkerende billig elektrosjokk

Sjokkerende billig elektrosjokk

Og sjokkerende gammelt, strengt tatt.

Publisert

Vi vet at alt og ingenting selges på eBay, men med denne hundre år gamle antikviteten er en ny milepål nådd i auksjonshuset historie.

Og den gjør vondt.

Hjelp til selvhjelp.

Apparatet ble i sin tid laget for hjemmemarkedet, og er ment å fungere som elektrosjokk-terapi for det vi antar var viktorianske, velstående borgere med mye penger og mye å tenke på. Da kan som kjent litt strøm være like forløsende som en uke i det karibiske hav.

Ifølge mannen bak eBay-auksjonen ble elektrosjokk i eldre dager brukt på alt fra "forkjølsessår til kreft". Med det i bakhodet er det et under at den moderne sivilisasjon i det hele tatt ble noe av.

Komplett.

Den sjokkerende treboksen ble laget av selveste J. H. Bunnel & Co, No. 4 D. D., som vi ikke vet noenting om, og kommer komplett med elektroder som festes på kroppen, fot- og kroppsputer, håndtak, og alt det andre du kan se på bildene til venstre.

Det originale batteriet døde for lenge siden, men hvis du kobler til et ni-volts transistorbatteri kan du slappe av med et kroppssjokk eller to idet Dagsrevyen begynner.

Strømstyrken kan reguleres med en knapp, og den foreløpig lave prisen gjør nesten dette innbydende.

Nesten.

Kilde: Gadgets Boing Boing og eBay

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer