Silikonpupper er ut - det er en ny sheriff i byen

- Menn elsker dem, kvinner misunner dem.

Har du ikke rukket å kjøpe nye pupper på reiseforsikringen din kan du like godt glemme det. Nå er det nemlig noe helt annet enn store silikonpupper som er hipt.

LES OGSÅ:

Vel, det er i hvert fall det de store ordene på bodyperkseurope hevder.

Amerikansk farsott.

Det begynte visstnok med at jentene i Sex & singelliv brukte dem, det fortsatte med Madonna, og nå skal altså ethvert trailertrash kvinnemenneske i the USofA ha seg et sett.

Men hva er det egentlig?

Jo, det vi egentlig prater om her er falske brystvorter. Stive falske brystvorter av silikon faktisk.

Det er helt sant. Kanskje enda mer forstyrrende er det at bodyperks-siden hevder at «alle menn elsker stive brystvorter». Vi kan ikke helt huske å ha blitt spurt....

Vel, uansett hvor treige vi er, så skal altså dette være det helt store akkurat nå, og det helt representative utvalget av kvinner som har forklart seg på nettsidene til bodyperkseurope hevder alle som en at de har blitt mye lykkeligere og føler seg langt mer sexy.

At ingen har fortalt dem at enhver norsk dame får samme opplevelsen av å stikke hodet ut av vinduet i to minutter er jo strengt tatt ikke vår skyld...

Vel, den store fordelen er jo at du slipper å legge deg under kniven og at de stive vortene ikke lopper deg for mer enn 24 Euro.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Les flere vanvittige saker her!