Shock Ball er støtende

Det er utrolig hva litt strøm kan gjøre for underholdnings-verdien til en ball.

Memo til det internasjonale fotballforbundet: Fotballen er i en slags krise. Publikum svikter tribunene, og dovner hen foran TVen med ølen i høyrehånda og negleklipperen i den venstre.

LES OGSÅ:

Løsningen er enkel: Strøm. Det trengs strøm. Legg inn strømførende metallpunkter på ballen, og design deretter fotballsko som leder strømmen like bra som en profesjonell gjeter leder saueflokken.

Det kommer garantert til å friske opp ting. Ingen vil ha ballen lenger enn kortest mulig, og kjæling med ballen nede ved cornerflagget blir det helt slutt på.

Rødt sjokk.

Shock Ball er i prinsippet alt dere trenger, om enn i litt større utgave. Begynn først å kaste den røde miniballen rundt med vennene dine (alle venner kaster ball om dagen, det er det neste store). Neste gang den lander hos deg skrur du på strømmen via en liten bryter.

I neste øyeblikk vil den som mottar ballen feel the pain!, og umiddelbart kaste den fra seg igjen til den neste vennen i rekka - som også kjenner smerten, og kaster den videre.

Tilfeldighetene styrer.

Sånn går no' dagan. Men overraskelsesmomentet her er at en tilfeldighetsgenerator i ballen skrur strømmen av og på, slik at ingen egentlig vet når de blir gjennomboret av X antall volt.

Shock Ball kommer naturligvis med lader, som holder strømliv i ballen i rundt fire timer. Det blir mye ballkasting, før skittkastinga begynner fordi Bønna kastet ballen i ansiktet på Tobben.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ballen koster rundt 250 kroner, og kan for eksempel bestilles her.

Kilde: Gizmodo