Shiny Balls Mirror viser hvem du er

Kunstnere, altså. For en gjeng.

Hvis det er slik at alle musikkanmeldere bare er mislykka musikere, er jeg da en mislykka kunstner siden jeg skriver om kunst i denne saken?

LES OGSÅ:

Neppe. Jeg har gjort stor suksess på mitt lokale kjøpesenter med en kombinert papp- og snømannfigur, som med sin noe spesielle positur er ment å framstille Jens Stoltenberg som en blanding av, eh, papp og snø. Artsy.

Mmm ... shiny!

Sammenlignet med den figuren er Shiny Balls Mirror kunst ganger tre hundre, ikke minst fordi den kombinerer estetikk og teknologi på en uovertruffen måte.

Speilet er laget av den israelske kunstneren Daniel Rozin, og består av 921 forkromma kuler som er satt inn i, nettopp, 921 aluminiumstuber. Ved hjelp av videokamera, mekaniske motorer og en PC vil objektet som til enhver tid er foran speilet reflekteres i og gjennom kulene.

Hver kule beveges inn og ut i henhold til informasjonen det mottar fra videokameraet, og resultatet er et tredimensjonalt bilde som viser deg slik du egentlig er: et fragmentert jeg fylt av skinnende overflater som bare reflekterer det alle andre gjør.

Trykk på PLAY på videoen under for en fabelaktig demonstrasjon av speilet.
Kilde: Gizmodo