Selvforsvar-paraplyen er sterkere enn Tyson

Når du har andre problemer enn å holde deg tørr.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Elias Rukla er navnet på hovedpersonen i Dag Solstads Genanse og verdighet, og han åpner boka med å gå fullstendig fra konseptene - ved å knuse en paraply til pinneved.

LES OGSÅ:

Dette skriver jeg ikke bare for å virke belest, men for å sette Unbreakable Umbrella inn i sin rette sammenheng. Denne paraplyen skal det nemlig godt gjøres å ødelegge, selv om den fint kan ødelegge andre.

Lar seg ikke knekke.

Paraplyen er så sterk at den kan plasseres mellom to stoler mens en voksen person står på den, uten å knekke. For vanvittig til å være sant? Nei, sjekk videoen under for svært så håndfast bevis.

Selv om den ser ut som, og kan brukes som, både paraply og gåstokk, er dette egentlig et godt skjult våpen beregnet for selvforsvar. Den slår like kraftig som et stålrør, til tross for sin relativt beskjedne vekt på 710 gram.

Den er naturligvis helt lovlig, og ser like mistenkelig ut som en vanlig paraply - som vil si at den ikke ser mistenkelig ut i det hele tatt.

Metall.

Unbreakable Umbrella leveres med tre forskjellige håndtak, inkludert den bøyde kroken som bestefedre gjorde berømt gjennom gamle klipp fra Filmavisen, og koster rundt 900 kroner uten moms og frakt.

Produsenten er svært ordknapp om hvilket materiale den er laget av, men sier at den ikke inneholder mer metall enn en vanlig paraply.

Slagvåpenet slæsj regnhetta kan bestilles her, og mens du venter på at Oslos gater blir utrygge igjen fordi B-gjengen utstyres med paraplyer som kan knuse knærne på hvem som helst, kan du kose deg med videoen under.

Kilde: Spluch

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!