Se orgasme-forskernes verktøy

Se orgasme-forskernes verktøy

Det burde vært 18-års grense på denne artikkelen…

Publisert

Diskusjonen rundt hva som tenner oss og hva som er en skikkelig turn-of, går med jevne mellomrom over det ganske land – oppildnet av overivrige sexterapeuter med og uten kvinneklær.

Faglig alibi.

Om du ikke skulle klare å nå klimaks kan du imidlertid stole på at forskere står klar til å hjelpe deg — i vitenskapens navn selvfølgelig.

Grovt sett kan vi dele ekspertene inn to grupper:

Terapeuter som er fryktelig interessert i hva som egentlig gikk galt i barndommen din, samt Dr. Mengele rett-på-sak-gruppen, som kun stoler på hva de selv ser eller kan lese ut av måleinstrumentene.

I dag tar vi et dypdykk inn i skrekk-kabinettet og ser på instrumentene den siste gruppen av forskere bruker (og har brukt) for å måle hva som egentlig tenner oss.

Trykk på de små bildene til venstre for å se STORE bilder av instrumentene og en forklaring til hva de egentlig er brukt til.

Om du har problemer med å bli kvitt bildene på netthinnen kan du alternativt trykke her for å komme til andre morsomme og spennende saker.

Kilde: Wired.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer