Se opp for denne!

Palm Pistol er det nye våpenet som skal beskytte eldre.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Amerikanerne er kjent for å være ganske liberale når det kommer til skytevåpen. Denne gangen er det den eldre garden de gjerne ønsker å utstyre.

LES OGSÅ:

Problemet er bare at gripeevnen ser ut til å svekkes med årene, noe som gjør standardvåpenet uoverkommelig for eldre mennesker. Designerne bak Palm Pistol har tydeligvis sett dette problemet som en nisje som nå må fylles ...

Vi andre kan finne fram skuddsikre vester, for får Palm Pistol den samme plassen som kamferdrops i håndvesker, kan framtiden se ganske så dyster ut.

Skremmende enkelt.

Den nye håndvåpenet er designet nettopp for eldre eller andre mennesker som føler seg utrygg og som har behov for å beskytte seg, men som ikke har muskelkraft nok til å spenne hanen.

Palm Pistol kan derimot utløse skudd ved hjelp av tommelen, den kan brukes med begge hender og skal derfor kompensere for diverse paraplyer eller håndvesker som tidligere har vært deres eneste våpen.

Redesignet.

Den lille dødelige dingsen ser for øvrig ut til å være en redesignet utgave av en håndpistol som ble utviklet i 1883. Forskjellen er at avtrekkeren denne gangen kan brukes med tommelen, og dermed være enklere å bruke.

Eller for å bruke designerens egne ord: “Point and shoot couldn’t be easier.”

Hvis du hittil ikke har latt deg skremme av kombinasjonen eldre mennesker og skytevåpen, anbefaler vi deg å sjekke ut den gale damen i videoen under!

Vi er redd Palm Pistol fort kan havne i feile hender …

Kilde: palmpistol.com