Rudolfs nese er oppskrytt

Går du til høyre eller venstre? Bruk øret til å gi beskjed!

Alle vet at å ta turen til ikea på en lørdag, eller et kjøpesenter for den saks skyld, er en stor riskiko. Du må nemlig regne med å bli påkjørt bakfra av småbarnsforeldre med gigantiske barnevogner, og trampet ned av folk som er like ivrige som deg selv etter å få tak i det de skal ha og komme seg langt vekk.

LES OGSÅ:

Hvis alle hadde signalisert på forhånd nøyaktig hvor de hadde tenkt å gå, ville alt foregått mye mer smertefritt, og mang en traumatisk opplevelse kunne vært unngått.

Ørelys.

En ensom sjel der ute med sans for dårlige ordspill, har ofret tid og krefter på nettopp dette problemet, og kommet opp med indicatears. Dette er altså en liten dings du fester på øret, som viser alle rundt deg hvilken retning du har tenkt å gå i, ved å blinke rødt på det venstre eller høyre øret ditt.

Helt latterlig, unyttig og genialt på en gang.

Du kan skru av og på indicatears ved hjelp av en liten klipp som du fester på beltet eller skjorta di. Det anbefales ikke å trykke inn begge aktiveringsknappene samtidig, da dette kommer til å gjøre folk forvirret og medføre masse rot.

Indicatears koster knappe 50 kroner. Slettes ikke verst for en dings som kan være med på å redde liv.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Partyfaktoren skal heller ikke undervurderes. De blinkende ørene er nok en slager på alt fra juletrefester til halloween.

Kilde: MinistryOfGadgets