Rose Party Surprise er rød og rørende

Det er i det minste planen.

Du har kanskje neglisjert henne litt i det siste. Ikke lagt skikkelig merke til henne, faktisk har du gått rett på henne når du kom hjem fordi, vel, det er ikke enkelt å bestemme seg for hjemmeseier eller uavgjort på kamp seks på kveldens kupong. Og ikke få meg til å tenke på Leyton Orient mot Torquay United neste uke!

LES OGSÅ:

På et eller annet tidspunkt får hun nok. Da skal du ikke, slik din første impuls er, finne fram neglesaksa, slik at du kan true henne til å bli. Det har du prøvd før, og da fikk du bare bank.

Helt kanon.

Du skal derimot kjøpe deg to eksemplar av vanvittige Rose Party Surprise, en håndholdt blomsterkanon som skyter rosenblader ti meter opp i lufta.

Hadde Knoll Bush og Tott Ahmadinejad måttet stirre på bildet over i et par minutter, hadde det vært fred og fordragelighet mellom de to landene i løpet av et kvarter.

Andre begynner kanskje å tenke på Mena Suvari fra "American Beauty", men vi kan garantere deg at din bedre halvdel ikke vil vise den forståelsen du kanskje forventer når du i samme øyeblikk som rosene fra kanonen har lagt seg på gulvet sukker Å, Mena ...

Kompresjon.

Party Surprise er fylt med en liten mengde komprimert luft, og alt du gjør for å fyre den av er å vri på ringen nederst på tuben. Det kan ikke gå galt.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Rose Party Surprise koster rundt 260 kroner (uten frakt og moms), og kan fohåpentligvis bestilles her.

Kilde: Gizmodo