Rist løs!

Brødristeren er nå rekordholder.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Av egen erfaring vet jeg at et stykke balsamtre når respektabel høyde hvis du rekker å skyte det ut av brødristeren før det tar fyr. Og tro meg: Det er ikke å anbefale.

LES OGSÅ:

Freddie Yauner (26) overgår likevel alt du har turt å gjøre på kjøkkenet, og hans kjempebrødrister er til å få tårer i øynene av hvis du er et skikkelig brødhue.

Meterhopp.

Yauner er avgangselev ved Royal College of Art i London, og satte en litt spesiell rekord under avslutningsutstillingen som nylig ble holdt i byen. Den inneholdt over 200 kunst- og designprosjekter, men Freddies brødrister var den eneste som satte rekord. Skikkelig rekord.

Den var nemlig i stand til å sprette et stykke brød hele 2.6 meter over bakken. Det er høyere enn det høyeste høydehoppet i verden, og bør automatisk medføre at risteren er kvalifisert til OL i Kina.

Rekorden ble bekreftet av et godkjent vitne, slik Guinness rekordbok krever når det settes rekorder i stort og smått,

Satirealvor.

Freddie påstår i fullt alvor at alle hans prosjekter har både en satirisk og en alvorlig side, og ser ut til å glemme at all satire i prinsippet har en alvorlig side:

- Vi finner hele tiden opp for mange ting som gjør langt mer enn nødvendig, med nye ekstrafunksjoner hvert eneste år, sier han, og legger til på kontroversielt vis:

- Sprettfunksjonen på brødristeren er helt unødvendig.

Å ja? Betyr det at du graver opp de rista skivene dine med gaffel når de er ferdig, Freddie? Hæh? Ikke så kjepphøy nå, nei.

Hvis du er glad i rista brød og glad i Guinness-rekorder står brødristeren utstilt i London fram til 5. juli.

Sjekk video av rekordhoppet her:

Kilde: Instructables