Revenge bør rett inn på VG-lista

Ondsinnet, kan en trygt si.

Nabofeider er det morsomste som finnes, i det minste for de som slipper å delta. Etter å gått sløv gjennom livet i tjue år våkner monsteret i deg i samme øyeblikk som naboen for femte gang denne uka setter på «Dansbandklassikerne», etterfulgt av obskøne lyder fordi kona tenner på dansebandmusikere.

LES OGSÅ:

Tidligere ville du bare bitt det i deg, tenkt på menneskerettighetene og Bibelen og de andre tekstene som ber deg om å vende det andre kinnet til.

Ikke nå lenger.

Hevngjerrig.

Med «Revenge»-CDen har nemlig musikkåret 2007 nådd et absolutt høydepunkt, og det samme vil konflikten med naboen gjøre idet du setter på spor 1 på fullt volum: «Drill».

Så kan du eventuelt følge opp med klassikeren på spor 3, «Orgasm», før du durer videre med «Inhuman Screams», «Towering Rage», «Violin Practice» og «Pigeons».

Ballet avsluttes med det tjuende og siste sporet med det fengende navnet «Cock-A-Doodle-Doo». Hvis ikke naboen på det tidspunktet vifter med det hvite flagget er han enten svært, svært tunghørt, eller så kom hjerteinfarktet noen år for tidlig.

En slikk og ingenting.

For å skåne deg fra bråket følger det med et sett med øreplugger, og prisen på CDen er så lav (cirka 50 kroner uten frakt) at den nok vil gå rett inn på VG-lista hvis den kommer i vanlig distribusjon i Norge.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Den gamle reality-helten Christer Falck har allerede gitt ut «My Boobs Are OK», så denne CDen bør framstå som en naturlig oppfølger.

CDen kan bestilles her. Samme sted kan du også se den komplette lyd-lista.

Kilde: Techie Diva