Rett i dass

Dette er ikke spesielt delikat å skrive om, men noen må jo kjempe mot graverende brudd på menneske-rettighetene.

Glem Guantanamo Bay for et øyeblikk. Når vi tenker etter, glem Darfur, Fritz-Moen-saken og amerikanske tenåringer som dømmes til døden.

LES OGSÅ:

Det utkjempes i disse dager en durabelig kamp om skolegutters rett til å gjøre som de vil på do. Ved Dvergsnes skole i Kristiansand er det sendt ut en sterk formaning om at guttedelen av skolen også skal sitte når de gjør nummer én, akkurat som jentene.

Panasonic er en menneskevenn.

Heldigvis finnes det politikere som kaller en spade for en spade og en klovnenese for en klovnenese. Vidar Kleppe, denne tapre ridderen fra nord-vestlandet, kaller de grufulle rapportene fra Dvergsnes skole for et "brudd på menneskerettigene".

Panasonic er mest kjent for å lage CD-spillere, harddiskopptakere og annen forbrukselektronikk, men med sitt DL-GWN toalettlys går de rett inn i den norske do-debatten.

Sikt — og treff!

Det innebygde lyset nederst i doskåla indikerer ikke bare hvor store og små gutter skal treffe for å begunstige det annet kjønn — ingenting sier the silent treatment som et bomskudd på do — det blir også en slags blink. Og ettersom ingen gutter kan leve uten å konkurrere, kan du være sikker på at de gule dråpene utenfor toalettskålene på unisex-doene ved Dvergsnes skole snart vil være en saga blott.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Prisen for DL-GWN er riktignok 7600 kroner per stykk, men hvem sa at kampen for menneskerettighetene var gratis?

Les om flere vanvittige dingser her!

Kilde: Gearlog