Restauranten hvor alt går i dass

Og ja, det er helt sant.

Har du alltid drømt om å sitte på do og spise middag? I så fall er dette stedet for deg.

Galskap? En stakkars enkel mann av folket skulle kanskje tro at det var en grense for hvor spesielle restauranter kunne bli.

LES OGSÅ:

Men så feil kan man altså ta.

Dostol.

I stedet for stoler har nemlig denne restauranten toaletter. Den heter W'Duck, er lokalisert i Motosinhos, Portugal, og du kan bestille klosett, unnskyld, bord her.

Den serverer middelhavsinspirert og organisk mat, som angivelig skal smake fantastisk (ser du ironien?), men toalettstolene er ikke den eneste gimmicken W'Duck kan tilby. Atmosfæren og lyssettingen i restauranten forandrer seg i takt med hvilken tid på døgnet det er, og gjestene kan dessuten shoppe en rekke forskjellige badeprodukter i forbindelse med restaurantbesøket - som badeender og tøfler.

Fordeler?

Strengt tatt er vi fortsatt litt usikre på om dette er noe for oss, men når vi tenker oss om har jo en slik løsning flere fordeler: Du vil aldri gå tom for tørkepapir, og du slipper dokøen.

For en gangs skyld må vi imdlertid si det samme som vår bedre halvdel: Her bør du prøve å legge ned lokket …

Greit, du kan naturligvis ikke bruke toalettene på vanlig vis, og hvis du forsøker blir garantert både du og sju-retteren din kasta på hodet ut.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Lyst på flere do-saker? Trykk her!

Kilde: Coolhunter.