Redd for å bli påkjørt bakfra?

Pust ut, disse figurene som skal passe på deg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Klokka er 16.00, arbeidsdagen er over og trøtt og sliten legger du hendene på rattet, svinger ut på hovedveien i retning hjem.

LES OGSÅ:

Problemet er bare at det gjør alle de andre også, og kombinasjonen mange trøtte og slitne sjåfører i en og samme retning kan fort bety bilulykke.

Kraftig smell.

Som for eksempel at en idiot er i ferd med å klistre seg inntil deg, før det smeller kraftig og snuten din sitter som klistret i frontruta.

Slike hypotetiske ulykker kan avverges ved hjelp av et reinsdyr ...

Reinsdyret festet til kroken på bilen, aktiveres når du starter å kjøre – og vil da begynne å vifte febrilsk med frontbeina og sørge for at bilisten bak holder avstand.

Litt morsomt.

Det kan tenkes at underholdningsverdien er større enn sikkerheten her, men at sjåføren bak vil trekke i alle fall ørlite på smilebåndet, tviler vi ikke på.

Og humor kan som kjent gjøre underverker i et ellers dårlig miljø – slik som tette køer.

I tillegg skal reinsdyret forhindre at kroken på bilen din ruster, det kan jo være god nok grunn i seg selv til å montere den på?

Velg mellom et reinsdyr, en fisk, en gal motorsyklist eller ei aggressiv bikkje – hver av dem koster ca kr 170 kroner fra denne nettsiden.

Kilde: skymall.com