Rainbow Maker er gull

God stemning i stua.

Nå som den globale oppvarmingen har forvandlet norske, snørike vintre til et slags Syden i miniatyr, eksisterer det et stort behov for trøst. Du kan spise sjokolade, og du kan spise chips, men vil du virkelig møte vår nye værsituasjon med tvangsjogging på kveldstid for å blitt de ekstra kiloene?

LES OGSÅ:

Rainbow Maker er en av disse totalt meningsløse dingsene som kan lyse opp en ellers trist tilværelse med den samme mengden håp som du finner i barnebøker. Regnbuer, alver, enhjørninger, og bøtter med gull. Slikt blir det smil av.

Suger.

Fest regnbue-makeren i vinduet med sugekoppen, vent til solstrålene setter i gang den solcellepanel-drevne motoren. En vaskekte Swarowski-krystall nederst på tingesten er festet til motoren, og begynner sakte, men sikkert å rotere.

Krystallen spalter sollyset i et lekkert fargespill, som så projiseres på veggen i stua (eller på soverommet, eller på do hvis du tilhører den typen mennesker).

Gull?

Den eneste gullbøtta du vil finne i enden av den falske regnbuen er den du klippet ut fra minstens favorittbarnebok, fordi han ikke kunne slutte å mase om jamen, pappa, det står i boka mi at det skal være gull der!.

Rainbow Maker koster et par drøye hundrelapper (uten moms og frakt), og kan forhåpentligvis bestilles her.

Artikkelen fortsetter under annonsen