Radiostyrt er morsommere enn radio

Enda en måte å gjenoppleve Andre verdenskrig på.

Hvis du i en alder av 20-30 år fortsatt ser på barne-TV (du har ikke barn), fortsatt spiser corn flakes med sjokoladebiter, sukker og melk, og elsker å ta plass i barnesetet på lange bilturer, er disse radiostyrte stridsvognene garantert for deg.

LES OGSÅ:

De er bygget i 1/24-skala, og modellert etter en tidlig utgave av den tyske Tiger I-stridsvogna fra Andre verdenskrig. Det er tydelig at tyskerne hadde de festligste våpnene og kjøretøyene i denne perioden, for de dominerer jo modell- og spillmarkedet fullstendig.

Så ironisk - det var altså den krigen Hitler vant.

Full krig!

VsTank koster rundt en tusenlapp, og i tillegg til at den er svært detaljert og har alt fra ekte gummihjul til brølende motorlyder, kan de også brukes til litt vennskapelig strid.

Stridsvognene kan fyre av infrarøde stråler, og hvis du treffer en av de andre vognene som deltar vil den hoppe tilbake som om den akkurat hadde blitt truffet av et massivt prosjektil fra et amerikansk vådeskudd i Irak i 2007.

Tanksen som blir truffet vil også blinke manisk og lage eksplosive lyder, og blir den truffet seks ganger er den å betrakte som overvunnet - før den bokstavelig talt blir satt ut av spill.

Endeløs moro for kontorrotter, med andre ord.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Sjekk videoen under!

Kilde: Sci-Fi Blog