Pronto! Jeg sa pronto!

Dette kondomet kommer til å gjøre deg, og kanskje til og med resten av verden, en tjeneste.

Hvis en teller opp det totale antall hete øyeblikk - virkelig hete øyeblikk - som har blitt ødelagt av fomling i mørket, sverging og banning, og en plutselig, eh, slapp stemning i rommet, så kommer en fram til et tall som er så stort at selv erfarne astronomer blir stående og klø seg i hodet i forundring.

LES OGSÅ:

Viva la revolucion!

Å tre på en kondom kan under de rette omstendigheter være mer komplisert enn å sette sammen en romferje. Det revolusjonerende kondomet med det særs passende navnet Pronto gjør endelig noe med det.

Pronto er nemlig laget slik at enhver idiot kan tre på den plagsomme gummien på mellom ett og to sekunder! Ka-ching!

Klikk på videoen under for å se en demonstrasjon!

Mot AIDS.

Det har de ikke nødvendigvis gjort fordi de synes synd på deg der du driter deg ut for tredje helga på rad, men fordi AIDS er et svært omfattende og alvorlig problem i Sør-Afrika.

Én av grunnene til det skal være at afrikanske menn deler skjebne med resten av verdens mannlige befolkning: De vil ikke drite seg ut, så de redder heller ansikt enn å redde livet - for å si det litt tabloid.

Hvert kondom er laget etter like strenge internasjonale spesifikasjoner som vanlige kondomer.

Men hvordan er det mulig?

Grunnen til at det er mulig å gjøre dette på no time er en liten såkalt plastikk-applikator som ligger festet i en folielomme rundt hver kondom. Når du trer kondomet nedover den greia du skal tre kondomet nedover, vil applikatoren gjøre at det ruller seg ut automatisk.

Pronto kommer foreløpig bare i vanlig størrelse, så mindre bra og veldig bra utstyrte menn må foreløpig smøre seg med tålmodighet til begynnelsen av 2007.

Prisen skal heller ikke være avskrekkende - denne smarte dongen koster akkurat like mye som et vanlig kondom, og vil etter planen bli tilgjengelig i resten av verden i løpet av ikke altfor lang tid.Kilde: Gizmodo