Phone Home(r)

Simpsons- merchandisingen tar aldri slutt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den egentlige grunnen til at Simpsons-skaper Matt Groening er styrtrik er ikke fordi TV-kanalen Fox betaler ham og teamet hans så himla mye penger for hver episode.

LES OGSÅ:

Det er fordi han får inntekter fra Simpsons-bestikk, Simpsons-vekkerklokker, Simpsons-truser, Simpsons-støtdempere og nå altså denne lekre Simpsons-telefonen.

Replikkveksling.

Når telefonen ringer vil Homer avlevere én av seks forskjellige, vittige replikker, som du absolutt ikke kommer til å bli lei av etter å ha hatt den stående ved siden av godstolen i et par-tre måneder.

I tillegg til replikkene vil Homer også vifte med armene og se akkurat så forfjamset ut som Egil Drillo Olsen snart vil gjøre når han neste uke får beskjed om at den knøttlille setningen nederst på kontrakten? Den han trodde var matsmuler? Det var egentlig et løfte om å besøke Irak én gang hver måned.

Som forventet.

Ellers har telefonen volumjustering mellom høy og lav, en blinkende ringeknapp, og et telefonrør som også fungerer som hodestøtte på den orange stolen til Homer.

Er det her vi skal nevne at du ganske enkelt kan legge inn nitti forskjellige Homer-fraser på mobilen din for en slikk og ingenting? Nei? Vel, vi gjør det likevel.

Homer Simpson Animated Phone koster 250 kroner uten frakt og moms. Er du Simpsons-samler skal du selvfølgelig ha den.

Kilde: Überreview