Peter Meter er et petimeter

Måler bagatellen din. Nådeløst.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I en nyhetsverden som skriver side opp og side ned om uvesentligheter som krig og elendighet, fyller det oss med umåtelig stolthet å kunne skrive en sak som denne.

LES OGSÅ:

Denne kondomen kan nemlig fjerne siste rest av stolthet fra store deler av verdens mannlige befolkning. Og med store mener vi egentlig små.

Fin flyt med skryt.

Utsiden av gummiredskapen er dandert med et tommemål, komplett med fornærmelser eller overdreven ros, alt etter hvor langt ut du må rulle den (og den) for å fylle innsida.

Det minste målet begynner på fire tommer, eller rundt 10 centimeter. Det er omtrent samme størrelse som en mygg pakker under panseret.

Fyller du derimot ut alle åtte tommene, det vil si rundt 20 centimeter, har du gjort deg fortjent til hedersbetegnelsen farm animal - og opptil flere telefonhenvendelser fra norske hesteoppdrettere.

Innimellom de to ytterpunktene finner du gjennomsnittet ved fem tommer, stud på seks tommer, og hero på sju tommer.

Meningsløs.

Hvis du går utover de åtte tommene behøver du ikke mer skryt, ettersom egoet ditt allerede er like stort som Donald Trumps hentesveis, og altså fullstendig ute av kontroll.

Det ironiske her er at kondomen i praksis er totalt ubrukelig. Den forhindrer ikke graviditet, og den forhindrer heller ikke kjønnssykdommer.

Alt den forhindrer, eller oppmuntrer til, er overdrevent skryt. Ikke så verst det heller, når vi tenker oss om.

Kondomene kan kjøpes for en slikk og ingenting her.

Flere syke, morsomme og ikke minst lattervekkende saker finner du her!

Kilde: nerdapproved.com