Pengelens med Mercedes Benz

Hva gir du til den som har alt? Dette nøkkelknippet til 140 000 kroner. Og en klem, kanskje?

Det er en fullkomment surrealistisk opplevelse å bla gjennom den kanadiske Mercedes Benz-oversikten over billig krimskrams ment for den overlykkelige Mercedes-eier.

LES OGSÅ:

Athen nøkkelring med Mercedes-logo til 280 kroner. Ja, hvorfor ikke? Hva med en Berlin-variant til bare 190 kroner? Eller for den patriotiske nordmann, en Oslo-nøkkelring til overkommelige 220 kroner.

På stigende kurs.

Så stusser en kanskje litt over en Luxury Key Ring i sølv til nesten 3000 kroner. Og øynene åpner seg litt videre når samme ring i gull har en listepris på nesten 47 000 kroner. Litt mye, tenker du kanskje - for en nøkkelring.

Deretter faller du i staver, bøtter og spann når en Mercedes nøkkelring i platina ler deg rett i ansiktet med sine 140 000 kroner.

Den store ironien her er jo at nøkkelknippet er det første du mister når du går i diagonale linjer på vei hjem fra byen. Det er det som havner på bunnen av havnebassenget fordi du vifter så ivrig med hendene når du skal forklare hvor pen hun egentlig var.

Tyvegods.

Det er med andre ord nøkkelknippet som burde stå innelåst i garasjen, ikke 77-modellen av en Mercedes som takstmannen ikke klarte gi noen pris fordi han ble så opptatt med å få pusten igjen etter at krampelatteren tok over.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nøkkelknippe til 140 000 kroner, altså. Beviset på at hvis noe høres helt vilt ut, så kan du ta gift og steroider på at et sted i verden sitter det akkurat nå en mann eller to og presenterer idéen for sin sjef.

Kilde: Luxist