Paraplyen som gjør ting selv

Verden går framover. Tross alt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ja vel. Ingen vil ha min geniale paraply skråstrek propell-oppfinnelse som simpelthen løfter deg over skylaget når regnet kommer, men denne paraplyen som står av seg selv - den skal de altså selge i butikker verden over.

LES OGSÅ:

Den smarte og svært opplagte innovasjonen du ser over kan godt være det lille ekstra som skal til for å løfte paraplyen helt fremst i rampelyset.

I dag er den bare i bruk når det regner, men en paraply som står kan du ta med deg på stranda, på do, på soverommet og på fest, simpelthen fordi den står - helt på egenhånd.

Tenke sjæl.

Den selvstendige paraplyen med en tripod i bunnen (eller på toppen, alt etter som) er laget av Hironao Tsuboi, og har fått det selvforklarende navnet Stand Umbrella. Nettopp fordi den kan stå, kan du tørke den uten at den tar opp fjorten kvadratmeter på badet hver dag det regner.

Den fås i hvitt og svart, og koster rundt 360 kroner. For den prisen bør du sørge for å lenke den fast til hånda di, så ikke du glemmer den igjen på bussen for fjerde gang denne måneden.

Kilde: Sci Fi Tech Blog