Pakk katta i metall og kall det kunst

Kampen mellom katt og mus kulminerer

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Når man har laget rustninger til dyr i nærmere 30 år burde det være en varsellampe i hodet som lyser. En liten påminnelse om at du er i desperat av selvransakelse og refleksjon. Har jeg gjort det riktige i livet? Var det dette jeg ønsket å bli da jeg var liten?

LES OGSÅ:

Hvis man allikevel fortsetter å lage rustninger etter dette lille oppgjøret med seg selv er alt fryd og gammen. Og Jeff de Boer har gjort nettopp det. Det begynte med rustninger til mus på 90-tallet, men nå går det mest i katterustninger. For et geni! Episk kamp mellom katt og mus i kjøkkenet? Ja takk!

Småslemt.

Det er selvfølgelig visse tanker vi har til denne galskapen. Først og fremst: Funker rustningene? Er det engang mulig å få stappet en katt inn i den, og ikke minst: Er den lett nok til at katten kan bevege seg?

Vi kan jo håpe på det beste. Det går en fin grense mellom morsomt leketøy og småsadistisk katte-accessoire. Akkurat nå vet vi imidlertid ikke helt hva dette er, for vi har fortsatt ikke sluttet å le. Bare tanken på hva som kommer til å skje når lolcat-communityen får oss til å ville se flere bilder av disse rustningene – med en katt i.

Latterlig sammenlikning.

I et desperat håp om i finne noen video av en katt i en av disse rustningene tok vi turen innom Youtube. Overraskende nok fant vi en katt i rustning, til og med i bevegelse, men kvaliteten var vel heller laber. Dermed er det klart: Vi støtter god pynting av katten, ellers er det jo bare slemt.
Kilde: Geekologie

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!