Paintball for viderekomne

Med WG-65 i hendene er du noen få centimeter unna seier.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Paintball blir ofte sett på som en kollegial aktivitet på linje med julebord, teambuilding-seminar og bowling etter jobb.

LES OGSÅ:

I det øyeblikket en får en Armotech WG-65 i hendene blir paintball sannsynligvis aldri det samme igjen - og alle kollegene dine har plutselig fått et rødt laserlys i panna.

De som kjenner militærhistorien sin like godt som de kjenner sin egen (og kanskje konas) innerlommer, vil se at WG-65 har hentet mye inspirasjon fra den amerikanske militærgeværet M16 (og M4), et våpen som forøvrig feirer 50-års dag i år.

WG-65 Elite bruker enten karbondioksid (CO2) eller komprimert luft til å skyte ut de .68-kaliber store paintball-kulene, og det med halvautomatisk komfort.

Selv om våpenet i utgangspunktet ikke er ment som en konkurrent til monsterriflene amerikanske soldater løper rundt med i Irak akkurat nå, er konstruksjonen så slitesterk og robust at både politiet og militæret bruker det under trening. Det hjelper også at WG-65 bare trenger miminalt med vedlikehold.

Produsenten understreker på hjemmesidene sine med store bokstaver at DETTE IKKE ER NOE LEKETØY og at det kan forårsake ALVORLIGE FYSISKE SKADER, noe prisen på rundt 4500 kroner bidrar til å underbygge.

WG-65 er så autentisk at den til og med har justerbart sikte og sammenleggbar teleskopkolbe, og den emulerer dessuten rekylen en får når en skyter med en ekte M16. Paintball blir litt mer realistisk på den måten, men legg til et yippee kayee motherfucker idet du treffer sekretæren fra fjerde etasje i ryggen - så er du helt sikker på at dette blir så ekte som det kan bli.

Det er også mulig å bytte ut kikkertsiktet med et lasersikte, slik at målet, eller Johan fra IT som vi kaller ham her, får et rødt laserlys i panna, og blir like enkel å treffe som en låvedør.

God krig.

Trykk for flere sinnsyke, livsfarlige og morsomme våpen!

Kilde: T3