Nerf Maverick er for rastløse

Og ikke for amerikanske soldater i Irak, tro det eller ei.

Uteblir feriepengene? Har gjøken fra andre siden av gangen kalt deg brødhue for fjerde gang i dag? Eller er du i ferd med å miste følelsen i begge armene fordi du har lent hodet på albuene hele dagen?

LES OGSÅ:

Frykt ikke, tapre kontorridder, her er våpenet som gjør at kontorlivet får en ny vår.

Ikke dødelig.

Nerf Maverick ville vakt oppsikt hvis den ble norske vernepliktiges nye standardvåpen, men den vekker nok oppsikt også på kontoret.

Det gule mirakelet tar seks dart-piler av skum(!) i magasinet, og etter at du har foretatt den obligatoriske western-film-spinn-bevegelsen er du klar til å fyre løs på alle du misliker - og liker. Ingenting sier flørt som tre skumdart-piler i nakken.

Presisjonsidrett.

Pistolen er rask å lade, og angivelig svært presis. Skum-dart. Presis. Tygg litt på det. Dart-pilene har forøvrig sugekopp i enden, så hvis du ikke treffer små flater vil du garantert treffe vindusruta i enden av lokalet.

Hvis du virkelig kjeder deg kan du kjøpe to pistoler. Med en pris på rundt 80 kroner stykket er det innenfor rekkevidde for de fleste husholdningsbudsjett, og med på kjøpet får du muligheten til å spille et slags kvasi-Doom.

Sjekk videoen under for bevis.