Nå tenker du koffert

Du ler sikkert nå, men du vil elske den neste gang du virkelig må.

Det er nå så slitsomt å karre seg opp noen ekstra plasser på karrierestigen at det gjelder å spare tid der det er mulig.

LES OGSÅ:

For deg som lever i en verden der hvert minutt teller er derfor denne stresskofferten det optimale ekstrautstyr:

I tillegg til at den rommer alt det travle forretningsmenn og kvinner vanligvis har i stresskofferten, inneholder den nemlig også et bærbart toalett.

Gotto Go Briefcase.

Selve rammen i kofferten er laget av aluminium, mens selve skålen og det låsbare rommet hvor etterlatenskapene dine forsvinner er laget i solid rustfritt stål.

Du trenger likevel ikke å fortvile selv om du har en ømtåelig bakende. Sitteavdelingen er heldigvis kledd i mahogny-skinn av så utsøkt kvalitet at selv dine fremadstormende kollegaer vil bli grønne av misunnelse.

Se hva jeg klarer!

Toalettrullholderen vippes elegant ut på høyre side når den skal brukes, mens den lille solskjermen på venstre side ikke er større enn at den viser alle hvor god du er til å drive med multitasking, der du sitter og gjør ditt fornødne samtidig som du blar gjennom styredokumentene fra i går.

Avisen og luftfriskeren er å anse som ekstrautstyr, men anbefales på det sterkeste.

Advarsel:

Kofferten tåler ikke mer enn 80 kilo, noe som heldigvis dessverre utelukker undertegnede.

Kanskje viktigere er faren ved å overstige vektgrensen. At garantien ikke vil gjelde er en ting, men at innholdet vil renne ut er noe helt annet...

Du finner flere underbuksehumorsaker ved å trykke her, eller på lenkene øverst til venstre.

Kilde: AmericanInventorSpot.