My Other Half vil deg vel

Eller vil de?

Hvis du også imorges våknet i en grøft på andre siden av byen med en munn like tørr som en informasjonsmedarbeider på Stortinget, og en bukse som så ut som halvparten av en russedress og halvparten av en dressbukse, har du et problem. Et drikkeproblem. Joda, du har det, og ikke løft den knuste vinflaska mot oss på den måten.

LES OGSÅ:

My Other Half er vinglassene som kan ta litt av luven fra problemet ditt, først og fremst fordi de forhindrer at du uten videre klarer drikke vinen alene.

Farlige forbindelser.

Glassene er bundet sammen ved hjelp av tuber i bunnen, som betyr at den røde eller hvite drikken alltid vil strømme ned i det nederste glasset. Så når du løfter det ene glasset for å ta deg en dyp sipp, vil vinen pluselig befinne seg i det andre glasset. Og når du løfter det andre glasset ... vel, du tar forhåpentligvis poenget nå.

Du kan glemme å fylle begge glassene med vin, for idet du løfter det ene vil det andre flyte over. Ha!

Småflørtne par på date vil få det svært festlig mens de på nachspiel forsøker å samarbeide seg frem til hvem som får ta en slurk, mens den ene halvparten kan risikere å ende opp med mye mer i glasset enn han/hun trodde hvis partneren, han/hun som snart blir arrestert, er litt for ivrig på å få deg litt for full.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Fy skam.

Kilde: Gizmodo