Mouse Jiggler er bildet på alt som er galt

Hold deg fast nå.

Vi er ikke imot meningsløse ting. Vi ler like mye av Monty Python som resten av verden, og vi har dessuten høynet oddsene ved å stille oss utenfor vårt lokale kjøpesenter hver lørdag morgen mens vi i pyjamas deler ut én makaroni til hver person som går forbi. Hva, ingen spagetti?! er den vanligste reaksjonen fra de eldste forbipasserende.

LES OGSÅ:

De som knytter skolissene sine med kokt spagetti.

Hjelp.

Kanskje ville de samme personene nydt godt av Mouse Jiggler. Denne USB-pinnen sørger for at musepekeren på PCen din hopper kontinuerlig rundt på skjermen, slik at skjermspareren ikke aktiveres.

La oss gjenta den setningen: Den sørger for at musepekeren på PCen din hopper kontinuerlig rundt på skjermen, slik at skjermspareren ikke aktiveres.

Pengegalopp.

Dette er vanligvis noe du kan deaktivere via et kontrollpanel på mindre enn ti sekunder. Problemet med det er at det ikke koster penger. Og ting som ikke koster penger er ikke morsomt, følgelig må du bruke 180 kroner på noe som kunne vært gratis.

Likevel, dette er ikke så galt at det ikke er godt for noe. Kontorspøkere vil flire fra øre til øre etter å ha koblet til Mouse Jiggler til fjotten ved nabokontoret, før de brekker sammen i krampelatter idet han for femte gang hyler inn i røret jamen, hørnåher, du IT-supportmann! Den slutter ikke å bevege seg samme hva jeg gjør!

Artikkelen fortsetter under annonsen

OPPDATERING: En del lesere har tydeligvis fundamentalt forskjellig oppfatning av denne dingsen enn oss, og vil bruke den til å utmanøvrere den stolte yrkesgruppen vi kaller systemaministratorer, de som mener at PCen skal gå i passordmodus etter X antall minutter. Vi vil minne om den gode, gamle fjellvettregelen som sier "snu i tide", eller var det "smør med Swix Blå ved mildvær"? Uansett, all kødding med sys.adm. skjer på eget ansvar.

Kilde: Sci-Fi Blog