iMaxi: Det perfekte bind for din iPad? Foto: Produktbilde
iMaxi: Det perfekte bind for din iPad? Foto: ProduktbildeVis mer

Møt iMaxi - iPadens nye bestevenn

Det er nå kun måneder igjen til Apples nye leke, iPad, blir lansert. Det har selvsagt de som selger tilbehør fått med seg.

Teknonerder over hele verden faller stort sett i to grupper: De som gleder seg, og de som gruer seg til iPaden kommer i butikkhyllene. Apple-fansen har selvsagt hengt seg opp i alt iPaden skal kunne gjøre, mens skeptikerne ikke helt ser behovet.

LES OGSÅ:

Uansett hva du måtte mene er imidlertid en ting sikkert:

Tilbehørsprodusentene lukter penger, og har allerede satt igang storstilt produksjon av både nyttig og unyttig ekstrautstyr.

iMaxi er et eksempel.

Beskyttelse - med vinger??

Tanken er god, for at en liten enhet med stor skjerm trenger litt polstring for å unngå riper har vi ikke noe problem med å forstå. Og den håndlagde iMaxi til 40 dollar skal i hvert fall klare den biffen.

Vi kommer likevel ikke over utseendet. For når den ser ut som et damebind klarer vi ikke annet enn å tenke på de gamle reklamene ala; Libresse med vinger..

Her faller det derfor naturlig å advare mot sterke scener. Vi frykter nemlig at vingene kan forårsake gnagsår, i hvert fall dersom du ikke er ekstremt hjulbeint...

Nu vel. Hvis du klarer å leve med det noe spesielle utseendet, så vil du i hvert fall være sikret oppmerksomhet. Hvis du er interessert blir i så fall neste problem å få produktet sendt til Norge. iMaxi blir nemlig foreløpig kun levert i USA.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kilde: Etsy.com