Mer enn det som møter øyet

Transformers formet en generasjon. Eller, noen av dem ihvertfall.

Jeg ble aldri bitt av Transformers-basillen i min spede barndom. Leketøyet kunne forandres fra robot til maskin til robot igjen, og så om igjen og om igjen og om igjen helt til du satt i et hjørne i et polstret rom med en altfor stram, hvit trøye rundt overkroppen. Øi, kan noen ta av meg denne skjorta slik at jeg kan få transformert Megatron igjen?!

LES OGSÅ:

Forvandlingens kunst.

Med disse hodetelefonene fra det japanske leketøysfirmaet Takara Tomy kan du gjenoppleve alle de fine stundene en gang til. Som du ser av bildet over har de en liten Transformer-utvekst på øreklokkene, som under vanlige omstendigheter nok ville blitt fjernet med kirurgisk presisjon fordi det, la oss være ærlig, ser stygt ut.

I dette tilfellet tjener de derimot som en kjedsomhetsdreper hvis du for eksempel blir lei av musikken. Ta av Music Label Frenzy & Rumble (de heter det), og begynn å brett sammen transformeren til noe gjenkjennelig.

Tatt i betraktning at de koster et par hundre kroner er sikkert lydkvaliteten rompe ikke spesielt overbevisende, men du kan i det minste fjerne transformeren hvis du skulle bli lei av at folk peker på og ler av deg.

Kilde: Engadget