M.Confessional gir deg frelse

"Bilfrelst" betyr nå to ting.

Hei du! Ja, du, ja! Få fingrene ut av kakeboksen, korrekturlakken bort fra selvangivelsen, og for guds skyld legg ned den spaden før naboen går forbi!

LES OGSÅ:

Det var synd.

Vi er visst nok alle syndere. Jeg kjenner for eksempel noen som synder mot moten ved å bevisst ta på seg hvite tenissokker når de går i dress. Det er ingen liten synd, og det er nesten umulig å bli kvitt syndestempelet i panna når du først har fått det.

Så sant du ikke er katolikk, da, og kan ta deg en tur i skriftestolen et par ganger i året, eller uka hvis du virkelig er ute å kjøre.

Det siste vil du uansett være med M.Confessional, den første mobile skriftemålsbilen i verden. Det er ikke alle som orker ta turen helt opp til kirka øverst på knausen, og da må en ta i bruk moderne teknologi for å lokke synderne ut av godstolen.

Hellig prat.

Interiøret på bilen ser sånn passe sakralt ut, og tilbyr innbydende omgivelser for alt fra en hyggeprat med presten om biene og blomstene til eksistensielle temaer som forbrytelse og straff.

Vi ser for oss at bilen parkeres over alt hvor det syndes mot menneskeheten, for eksempel i mørke smug, utenfor boksen hvor en kan dumpe selvangivelsen, og ved varetektscellene til politiet. Da er det bare å stikke innom etter at du har gjort ditt verste, og et par haily Marys seinere er du klar for litt synding i sommersol.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kilde: The Cool Hunter