Master Chief – more than meets the eyes!

Enhver Halo-fan drømmer om denne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er alltid like gøy når noen slår sammen ting vi elsker i ett og samme produkt. Hva er vel bedre enn å slå sammen 80-talls TV-nostalgi med en av de største spillkarakterene vi har i dag? Ikke mye, skal vi fortelle deg!

LES OGSÅ:

Selvfølgelig er det ikke et selskap som står bak en genial idé som dette. Det må jo tross alt en nerdehjerne uten like for å kunne kombinere Transformers og Halo i ett! Derfor er det en særs fingernem amerikaner som har laget sin egen custom transformer, og selger den på eBay.

Ikke den siste.

Modellen kan transformes fra den velkjente figuren Master Chief, til en armert stridsvogn med tårn og det hele. Vi kan ikke påstå at vi har sett denne stridsvognen i noen Halo-sammenheng før, men tøff var den allikevel.

Forståelig nok tok det en stund å lage mesterverket, og artisten laget kun én. Denne er allerede solgt på eBay, men han lover å lage et par flere, men i andre farger. Disse fargene inkluderer rød, hvit og blå, og hvis ikke dette trigger nasjonalfølelsene dine, vet vi ikke hva som skal til.

Transformeren gikk for 200 dollar, men det overrasker oss ikke hvis prisene vil stige på de neste modellene han lager.

Kilde: Geekologie

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!