Masserer slitne øyer

Øyet ditt blir nok nervøst bare av å se på bildet.

Ser dette ut som noe du kunne tenkt deg å stikke inn i øyet? Vel, det er også det som er poenget med USB Eye Massager, selv om den kanskje minner mest om et livsfarlig våpen.

LES OGSÅ:

Sitter du så mange timer foran datamaskinen at øynene dine er like firkantet som skjermen, skal dette være dingsen som befrir deg fra alle dine lidelser. Massasjefingrene påstås å være den reneste mirakelkur for slitne og overarbeidede øyne.

Fingrene plugges inn i USB-porten på datamaskinen din, og starter av seg selv. Du kan velge mellom to forskjellige hastigheter for å være sikker på at du ikke overstimulerer øyeeplet. Konsekvensene av det vil vi helst slippe å tenke på.

Men det er visstnok ikke bare øynene dine som nyter godt av massasjen. Både fordøyelsen og immunsystemet skal bli forbedret som følge av stimulansen fra fingrene. Vi anbefaler ikke å teste ut denne tvilsomme teorien med to blyanter.

USB Eye Massager kommer i fargene blå, rød, grønn og gul. Pris er foreløpig ikke kjent, ei heller om den faktisk fungerer.

Kilde: Sundayo