Markant markør

Denne dragen ser både fantastisk bra ut, og fantastisk skummel ut.

Hvis det er én ting som kan få et ydmykt Mac-menneske til å sove dårlig om nettene, så er det tanken på at Bill Gates på finurlig vis har fått kontakt med sjefen over alle sjefer - ikke han som har rødt hår og prøver å leke amerikansk koseprogramleder på TV3, men han med himmelen, Adam og Eva, syndefloden og Kain og Abel.

LES OGSÅ:

Et slags mareritt.

Da vil kanskje himmelen se ut som den gjør på disse bildene, med Windows-markører som flyter faretruende over en lyseblå bakgrunn, som for å varsle at en systemkrasj, den store, endelige systemkrasjen, er rett rundt hjørnet, og verden låser seg i en evig blue screen of death.

Slik er det heldigvis ikke. Dette er bare voksne mannfolk som leker seg.

Bare en drage.

WindFire Cursor er første bidrag til en drage-serie kalt WindFire OS Series, og det er som alle kan se en svær drage formet som en musemarkør.

Den asymmetriske formen holdes på plass av usynlige stålpinner, med den følge at dragen omtrent ser ut som den er limt fast på himmelen.

Dragen er designet og bygget av Tim Elverston, og vil altså bli fulgt opp av drager som alle har en eller annen form for tilknytning til et operativsystem. Vi foreslår at noen lager et gigantisk Half Life 2-ikon, slik at halve verden går rundt og tenker «himmel og hav ... hvis noen dobbelt-klikker på det ikonet er vi ferdig».

Artikkelen fortsetter under annonsen

Les mer om markørdragen her.

Kilde: Gizmodo